Ook met Rumbl Girls is het heerlijk combineren!

oktober 31st, 2013Reacties uitgeschakeld voor Ook met Rumbl Girls is het heerlijk combineren!

Ook met de verschillende kledingstukken uit de Rumbl wintercollectie voor de meiden is het moeiteloos hip combineren.

Voor dit blog heb ik het super hippe, heerlijk zachte teddy gilet van Rumbl als uitgangspunt genomen. Het gilet op zich is al een winterhit die niet mag ontbreken in de kast van elke hippe, fashionable meid, maar het is ook nog eens super makkelijk te combineren met heel veel longsleeves en jurkjes.

Op de foto zie je o.a. het Rumbl shirt met de all-over print. Dit shirt komt uit dezelfde collectielijn van Rumbl als het gilet en vormt samen met bijvoorbeeld de slim fit fuchsia broek van Rumbl een geweldig hip setje. Daarnaast zijn ook de hippe Stones and Bones longsleeves met de super schattige prints ideaal te combineren met het gave gilet en in veel gevallen ook met de fuchsia broek. Als laatste zijn de shirts en jurkjes van De Kunstboer voor Dutch Heroes gecombineerd met het Rumbl gilet. De kledingstukken van De Kunstboer zijn door het kleurgebruik en de prints al geweldig hip, maar gecombineerd met het teddy gilet creëer je een geweldige, trendy look! Het gave gilet van Rumbl is slechts 1 voorbeeld uit de geweldige wintercollectie van dit relatief nieuwe, Nederlandse merk. Rumbl maakt hippe, eigentijdse kinderkleding voor jongens en meiden die weten wat ze willen! Bij Coole Kinderkleertjes vind je een heel uitgebreide collectie Rumbl en extra leuk, de Rumbl collectie zit in de Pre-Sale en is nu te bestellen met maar liefst 20% korting! Tel daar bij op dat je bij Coole Kinderkleertjes voor bestellingen binnen Nederland geen verzendkosten betaald (België en Duitsland slechts € 4,85) en het wordt opeens wel heel erg leuk online shoppen! Dus neem snel een kijkje bij Coole Kinderkleertjes en shop een hippe outfit voor je dochter of een stoere combinatie voor je zoon!

« Rijschool Winschoten goed te vinden
Overhemden op maat laten maken »

Categorized Under

Mode en Kleding Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts