Bedrijfsuitjes

november 22nd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsuitjes

Het is leuk, goed voor de teambuilding en je leert je collega’s op een andere manier kennen. Een team of bedrijfsuitjes is dag waar de meeste medewerkers van een bedrijf altijd wel zin in hebben. Natuurlijk moet daarvoor de sfeer wel goed zijn binnen het bedrijf. Afhankelijk van het budget van een bedrijf zijn er oneindig veel mogelijkheden voor het organiseren van een leuk, spannend en uniek bedrijfsuitje.

We hebben een selectie gemaakt van de leukste bedrijfsuitjes waarvan wij ooit gehoord hebben:

  • Powerboot varen op de Noordzee: Met een rotgang varen over de Noordzee, wij weten zeker dat de adrenaline door je lichaam giert. Spanning en sensatie zijn zeker woorden die hier bij passen. Een unieke ervaring voor de waaghalzen onder ons.
  • Om het nog even bij de Noordzee te houden is een workshop kite surfen en kite vliegeren ook een ontzettend leuke ervaring. Begin op het strand en als je je vlieger onder controle hebt kunt je het langzaam op het water proberen.
  • Zijn de bovenstaande activiteiten je toch iets te spannend dan kun je ook altijd kiezen voor een workshop cocktails maken of ga de bühne op en volg een workshop tot stand-up comedian.

De mogelijkheden zijn eindeloos, overal in Nederland zijn locaties waar bedrijfsuitjes gehouden kunnen worden. Combineer het met een High tea of een andere overheerlijke culinaire creatie en maak de avond compleet op de dansvloer.

« Hybride techniek
Uw bedrijfspand laten renoveren »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts