Hoe werkt aantrekkingskracht?

maart 6th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Hoe werkt aantrekkingskracht?

Aantrekkingskracht: de sleutel

Veel van onze deelnemers vragen zich het volgende af: als ik een vrouw versier, is er wel een soort chemie, maar ik heb het gevoel dat er iets ontbreekt. Het is leuk, maar niet speciaal. Hoe komt dit? En hoe kan ik dit veranderen?

Wat ik ze dan vaak als tip geef, is dat ze meer emoties moeten laten zien. Voor veel mannen is dit makkelijker gezegd dan gedaan, maar toch is het essentieel. Vrouwen zijn hier dol op! Als je wilt dat een vrouw je aantrekkelijk vindt ZUL je dit moeten doen. Zonder emoties is er namelijk geen aantrekkingskracht…

Emoties

Het gebeurt zelfs degenen die al langer met de kunst van het versieren bezig zijn. Ze staan met een vrouw te praten. Er is wel een soort van band, maar de vonken spatten er nog niet van af. Er komen nauwelijks emoties los, zowel niet bij de man als niet bij de vrouw. Hierdoor blijft de interactie tussen hen twee saai en vlak. Gevolg: de vrouw heeft het al snel gezien.

Vaak komt dit omdat mannen maar één emotie creëren, bijvoorbeeld vriendelijkheid. Dit is natuurlijk al iets, maar hier door krijg je niet die aantrekkingskracht die je wilt. Om een vrouw gek van verlangen te maken is er meer nodig.

Je kunt het verglijken met een achtbaan, emoties bestaan uit ups en downs. Natuurlijk wil jij haar blij zien, maar juist deze downs zorgen voor de contrastwerking. Hierdoor stimuleer je haar gevoelens.

Bespeel haar zoals ze wil

Deze downs geven haar hoop dat het weer goed komt. Daardoor gaat ze zelf meer haar best doen en kun je haar een beetje uitdagen. Op deze manier kan je haar zo bespelen dat ze meer verlangens creëert.

Hier komt de term ´player´ vandaan: je bespeelt haar. Alleen hoef je dit niet in te vullen in de negatieve vorm van begrip. Je kunt haar gevoelens ook op een goede manier bespelen. Vrouwen willen immers emoties. Je geeft haar dus feite wat ze wil…

Gedrag kopiëren om aantrekkingskracht te creëren

Daag jezelf uit om meer emoties te gaan uiten. Niet alleen tegenover vrouwen, maar ook tegenover je familie, vrienden, collega´s en andere mensen op je heen. Je zult ervaren dat je veel opener over komt, en andere mensen zullen dat waarderen. Geniet ervan, en je zult vanzelf krachtigere interacties met vrouwen krijgen.

Wat je kan doen om dit te leren is het gedrag van anderen die hier goed in zijn te observeren. Let er op hoe zij communiceren met anderen. Wat doen zij, hoe tonen zij hun emoties? Hoe maken zij de emoties bij vrouwen los?

Een praktische tip die ik je kan meegeven is om te oefenen voor de spiegel. Bekijk jezelf eens goed en oefen met het uitvergroten van de emoties die je toont. Wees niet bang en durf je zelf te laten zien. Als je dit gaat toepassen zal je zien dat vrouwen meer aantrekkingskracht ervaren en dat er steeds meer chemie tussen jullie zal ontstaan. Onthoud: geen emoties is geen aantrekkingskracht!

« De gevolgen van stress
Uw partner voor borduurmachines »

Categorized Under

Opleiding en Educatie Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts