Een bobi brievenbus is hele erg mooi

maart 12th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een bobi brievenbus is hele erg mooi

Veel mensen schenken er totaal geen aandacht aan, maar bij ons thuis gaat dat toch iets anders. Dan heb ik het natuurlijk over de brievenbus. Wij thuis hebben een bobi brievenbus, maar voordat de keuze op deze brievenbus was gevallen hebben we een aantal flinke meningsverschillen gehad. De uiteindelijke keuze viel dus op een bobi brievenbus en ik zal u vertellen hij wij bij deze brievenbus zijn gekomen. Het verhaal hierachter is namelijk vrij makkelijk.

De aankoop

Wij wonen thuis namelijk niet ideaal, want we liggen helemaal apart van een wijk of een buurt. De postbode zal altijd zo’n vijfhonderd meter moeten fietsen om bij onze brievenbus te komen en dat werd dan wel eens nagelaten. Post die niet over komt of die gewoon vooraan de weg wordt neergelegd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus daarom moesten wij snel een brievenbus krijgen. Met deze brievenbus zorgen wij er zelf voor dat de post die naar ons verstuurd wordt ook echt bij ons aankomt. Dit heeft natuurlijk alleen maar positieve gevolgen.

Thuis hebben we de keuze gemaakt uit een bobi brievenbus en een vrijstaande brievenbus. De keuze is uiteindelijk dus gevallen op de speciale bobi brievenbus, die wij allemaal heel erg mooi vonden. Wij zijn helemaal blij!

« Vliegengordijn ideaal op de boerderij!
Hulp bij schulden is een erg fijne optie »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts