Ramen blinderen scheelt een hoop warmte

maart 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Ramen blinderen scheelt een hoop warmte

Thuis zijn we laatst druk bezig geweest om een groot aantal ramen blinderen tegen de zon. We hadden thuis altijd weinig vertrouwen in verschillende soorten raamfolies maar sinds we ook onze ramen hebben geblindeerd met zonwerend raamfolie zijn we helemaal over. Wat is dat spul toch lekker makkelijk. Boven op zolder was het namelijk altijd super warm en daar konden wij dan vaak niets aan doen. Het ligt er namelijk ook aan op welke plek jou kamer staat, maar deze lag dus precies op het zuiden. Hierdoor was het er altijd erg warm, maar sindsdien we onze ramen daar geblindeerd hebben scheelt dit toch wel heel erg. 

Spiegelfolie

Sinds dat we dus onze ramen geblindeerd hebben wilden we eigenlijk wel meer van dat soort spul gaan gebruiken. Op die manier kwamen we ook achter de spiegelfolie. Hierdoor hebben we dat ook eens uitgeprobeerd en dat beviel eigenlijk wel heel erg. Het is namelijk zeker een makkelijk iets en je hoeft er daardoor niet meer zoveel grote spiegels in je kamer op te hangen. Dat scheelt ook nog eens een hoop ruimte.

Wilt u ook wel eens uit gaan proberen? Bijvoorbeeld een een stuk spiegelfolie? Bekijk dan nu de verschillende informatie die daarover op het internet te vinden is.

« Landelijke keukens, modern maar sfeervol
De shisha pen is erg in opkomst »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts