De shisha pen is erg in opkomst

maart 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor De shisha pen is erg in opkomst

Er zijn in Nederland erg veel nieuwe hypes de laatste jaren gekomen. Denk zo ook maar eens aan de shisha pen. Deze nieuwe manier van roken is erg in trek onder de jongeren en is ook nog eens vele malen gezonder dan het roken van een ‘normale’ sigaret. Dit komt omdat er veel minder teer en nicotine in de sigaret zit verwerkt en daardoor tot een gezondere sigaret bestempelt mag worden.  

Eigen ervaring

Zelf heb ik ook jarenlang gerookt en wist ik echt niet hoe ik daar nog vanaf kon komen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe manier om er als nog van af te kunnen komen en dat is dan ook gelukt met de e – smoker. Ik kwam er achter dat het roken vooral een psychische verslaving is, omdat ik alleen aan een stikje wilde hijsen of er nu wel of geen nicotine in zat. Dat was een vrij rare gedachten die ik daarvoor nog nooit zou hebben gehad. Ik dacht ook dat ik verslaafd was aan de nicotine, maar dat bleek dus gelukkig anders te zijn.

Ook is de e-smoker een goede vervanger voor de normale sigaret. Daarom is ook deze manier van roken steeds populairder geworden onder de Nederlandse bevolking.

« Ramen blinderen scheelt een hoop warmte
De opvolger voor het papieren kentekenbewijs »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts