Motorreizen en meer

maart 28th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Motorreizen en meer

De rest van de motorreizen over de wereld van het deel van onze India reis moet beginnen nu, eigenlijk, maar vroeg opstaan om 6:00 en overhaast ontbijt in het Crown Plaza Hotel, die volledig ongeveer 7:00, plaagt ons, omdat ondanks worst en kaas bij het ontbijtbuffet, we niet meer tijd hebben, omdat het gaat om 8:00 tot de binnenlandse luchthaven, waar de machine door Kingfisher wachtdat moet ons brengen naar Goa. Dat is ook, alleen vliegen tot 12:00 uur. De vertrektijd werd uitgesteld, zegt de stewardess bij motorreizen  de balie en begrijpt niet onze zure gezichten. Hoe leuk zou kunnen we twee uur meer slapen en ontbijt alleen eenmaal goed!

Kan niet fotograferen bij vertrek, omdat de smog is zo dicht dat men ziet niets na 100 m hoogte. Zo vaag is ook 1500km verder zuiden in Goa, waar we kort voor 15:00 op 33 ° C voor de landing toepassen. Dat is erg grappig, omdat u al kunt zien in de aanpak die fietsen, motoren en riksja’s snelheid over de baan. Alleen motorreizen  willen wij niet geloven dat, maar zien wanneer de uitrol van de weg eigenlijk steek over de start-en landingsbaan, en het verkeer slechts kort door een bewaker huis voor de duur van de landing onderbroken is. Dit zijn grote verkeersomstandigheden die motorreizen kunt u goed gebruiken voor uw reisverslag.
Goa we slim af van de typische taxi mafia bij de luchthaven en rijden in plaats van 1800 voor 1000 roepie de 70 km naar het zuiden naar ons hotel. Nog steeds duur genoeg, maar we kunnen ons dat de Meier’s weltreisen overdracht zou hebben gekost €55, wat wij nu doen voor €16 troosten. Alles is een beetje anders dan motorreizen  in het noorden. De straten zijn niet zo vies en niet zozeer gevuld met bagger, er is veel minder verkeer, en er zijn niet zoveel koeien op de weg. Dus we zijn ook al goed 1 1/4 uur op het motorreizen doel.

« motorreizen voor iedereen
Leningen vergelijken op geldlenen365.be is een eerste stap bij geld lenen »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts