iPad 4 reparatie

april 4th, 2014Reacties uitgeschakeld voor iPad 4 reparatie

iPad 4 reparatie

Een nieuwe tablet betekent nieuwe mogelijkheden. Totdat hij kapot gaat. Ik had nog maar net een weekje mijn iPad, of ik liet hem vallen waardoor het scherm gebarsten was. Het toestel was niet meer bruikbaar, en ik begon dus gelijk dezelfde middag met googlen naar een reparatiebedrijf in de buurt van Velserbroek, met voorkeur naar Haarlem. Ik vond er al snel een in de Waarderpolder in Haarlem, wat makkelijk te bereiken is; VistaRepair. Ik reed er gelijk naartoe binnen tien minuten, en stapte het pand van VistaTelecom binnen, waar VistaRepair blijkbaar onderdeel van is. Ik stelde mijn vraag, en ondanks dat ze niet gelijk aan mijn toestel konden beginnen vanwege andere reparaties, zou hij binnen een uurtje klaar zijn. Ik leverde dus mijn tablet in, kreeg wat te drinken, en ging aan de grote “wachttafel” zitten om wat te werken op mijn laptop. Met een minuutje of 50 zag ik mijn tablet weer, in de oude vertrouwde staat; zonder schermbreuken. Ik rekende af, kreeg een factuur, en moest er snel weer vandoor.

VistaRepair heeft mij snel en goed aan een iPad 4 scherm geholpen, en daarvoor ben ik hun dankbaar. Ik vond het proces zeer soepel verlopen; geen verassingen, geen gekkigheid, gewoon goede service! Vandaar dat ik VistaRepair aanraad aan iedereen met een kapotte tablet die er ook snel weer van wilt kunnen genieten!

« iPhone 5 scherm reparatie
Infrarood sauna is een vorm van warmte »

Categorized Under

Computers en Internet Mobiel en Telecom

About Marcel

» has written 1685 posts