Infrarood sauna is een vorm van warmte

april 4th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Infrarood sauna is een vorm van warmte

Infrarood sauna is een vorm van warmte die wordt geproduceerd door ons lichaam, onder anderen. Geen mens levend kon blijven zonder deze warmte. U kunt de infrarode straling in drie groepen verdelen: IR A: korte golf IR B: middengolf IR C: lange golf onze hutten infrarood warmte produceren infrarood warmte, die aanwezig is in het menselijk lichaam – IR C. De infrarood elementen opwarmen minder dan 20% van de lucht, zodat 80% worden geconverteerd in stralingswarmte dat in ons lichaam doordringt. Medische onderzoek toont aan dat de lange golf infrarode warmte van 5.6 tot 15 mm een heeft uitstekende therapeutisch effect op ons lichaam en voor de mensen is de meest veilige vorm van opwarming van de aarde op hetzelfde moment.

Gebruik de zichtbare en korte golf infrarood A straling in zelf toepassing wordt afgeraden al dringend van verschillende kanten (risico van oog- of weefsel schade). Dit omvat enkele citaten: “Consument” magazine: “infrarood-A deel in medische handen. Als een fabrikant (Opmerking: IR hutten) beweert dat zijn product kan het genereren van grote hoeveelheden van infrarode straling bij lage temperaturen, het is frivool. “Infrarode straling is te wijten aan de doeltreffendheid ervan (en onjuiste toepassing: gevaar) gereserveerd alleen artsen.”

Online platform van de krant “Kurier”: “uiterste voorzichtigheid is echter aangeboden op hutten, met een korte-golf infrarood een aandeel. Dit kan leiden tot retinale coagulatie van het oog. Deze hutten moeten gebruiken gebruikt alleen in het kader van een medische therapie. ”

Duits Federaal Bureau voor stralingsbescherming (www.bfs.de): “het aandeel van de korte-golf IR verdient speciale aandacht ten aanzien van het oog. Op dit gebied is het oog transparant. Retinale schade kan worden gebruikt op deze manier zonder enige waarschuwing.”

« iPad 4 reparatie
Bent u toe aan een nieuwe tegelvloer? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts