Washi tape gebruikt voor de fotolijstjes

april 16th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Washi tape gebruikt voor de fotolijstjes

Een washi tape is een hele nieuwe manier om je huis eens in de zoveel tijd op te gaan frissen. Met washi tape kun je bijvoorbeeld jou fotolijstjes in één keer in de zoveel tijd helemaal voorzien van een nieuwe stijl dat dit echt wel leuk is om dat af en toe te doen. Zo gebruikt mijn vrouw ze echt om bijvoorbeeld de bloemvazen eens een keer op te frissen. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar nu ik mijn vrouw zo af en toe zie bezig gaan vind ik het eigenlijk wel een interessant onderwerp om daar een keer in te gaan verdiepen. 

Washi tape

Dat heb ik dan ook gedaan. Washi tape is een de laatste tijd heel erg in opkomst in Nederland. Daarom is het ook de verwachting dat het alleen nog maar groter zal worden de aankomende weken en maanden. Met Washi tape kun je bijzonder veel, terwijl het eigenlijk ook maar een ‘simpel’ product is. Het gewoon dagelijkse tape met allemaal verschillende soorten kleuren en figuren. Hierdoor bestaan er honderden of misschien wel duizenden verschillende soorten tapen, omdat je er van alles op kan bedenken. Het is oneindig en dat maakt het ook direct zo leuk. Dit zelfde geldt voor interieurstickers. Daar kun je namelijk ook oneindig ver mee gaan.

« Help! Opslagproblemen
iPhone 5C reparatie Haarlem »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts