Catering Almelo voor al uw gasten

april 18th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Catering Almelo voor al uw gasten

Conferentie ‘ dezelfde catering Almelo voor al uw gasten rechten en dezelfde plichten, Confcommercio Emilia-Romagna en Fipe open een vergelijking met instellingen over de rechtmatigheid. Schattingen: ‘parallelle’ ter waarde van 400 miljoen euro in Imola (Bologna), April 11, 2014-openheid om dialoog tussen winkels en instellingen tegen ongeoorloofd en oneerlijke concurrentie die schadelijk zijn voor de wereld catering Almelo van de horeca. In een recente bijeenkomst in Imola, getiteld ‘ dezelfde rechten en dezelfde plichten, de minister van handel en toerisme, Maurizio Mai, geïntervenieerd over het fenomeen van festivals met sommige begeleiding, verwelkomd door Emilia Romagna en Fipe Confcommercio.

Ondertussen, de behoefte aan een regionale Register delle sagre ’true’. Vervolgens een sterke overleg tussen gemeenten en bedrijfsorganisaties op het grondgebied overeenstemming te bereiken over een kalender catering Almelo van evenementen. Tot slot bleek de noodzaak, gedeeld door alle belanghebbenden aanwezig op de vergadering, om in te grijpen met passende sanctie instrumenten, versterking van de controlefuncties.

Tweehonderdduizend non-profit organisaties verloofd in sportieve, culturele en recreatieve faciliteiten, 42 duizend festivals (met inbegrip van 1.150 in Emilia Romagna) met meer dan 300.000 totale dagen, 10.000 restaurants catering Almelo en agrotoerisme.Dit nationale kader – volgens schattingen van de Fipe – waarin schuilt een beledigend horeca markt met een omzet van 5,2 miljard en niet-inkomsten uit directe belastingen en bijdragen voor 700 miljoen euro. Enige Emilia Romagna deze markt ‘parallel’ ter waarde van 400 miljoen euro, met inkomsten unaperdita catering Almelo 54 miljoen euro.

« Catering in Almelo en omstreken
Hovenier in Hengelo en omstreken »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts