Eenmalig en snel geld lenen

april 20th, 20140 Comments »

Het kan voorkomen dat u eenmalig een klein beetje extra financiële ruimte nodig heeft. In dat geval biedt een minikrediet de uitkomst. U zit niet vast aan ingewikkelde voorwaarden van een langlopend contract maar ontvangt wel snel het geld op uw rekening gestort.

Geen doorlopend contract maar wel flexibele voorwaarden

Een minilening is één van de meest flexibele vormen van lenen. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel u wilt lenen. De looptijd of maandelijkse aflossing kunt u ook zelf instellen. Hierdoor kunt u uw minikrediet aanpassen aan uw persoonlijke situatie. Door deze flexibiliteit is het ook mogelijk om een minikrediet zonder BKR aan te vragen. Over het algemeen wordt er voor een minikrediet een vaste aflossing per maand afgesproken. Als u uw minikrediet volledig afgelost heeft komt deze te vervallen. Mocht u later dus weer geld willen lenen dan moet u een nieuwe aanvraag doen.

Geld lenen met BKR codering

Het is vrij lastig om een lening af te sluiten als u een BKR codering op uw naam geregistreerd heeft staan. Vaak wordt u geweigerd door kredietverstrekkers of krijgt u een hogere rente aangeboden. Het wordt dan erg duur om geld te lenen. Als u een minikrediet met BKR codering wilt aanvragen is dit geen punt. Over het algemeen doet men namelijk geen BKR toetsing voor het afsluiten van deze lening. Hierdoor is het ook voor mensen met een BKR codering mogelijk om snel geld te lenen om bijvoorbeeld een rekening op tijd te kunnen betalen. Hiermee kunt u vaak kosten voor het te laat betalen besparen.

« Wat zijn backlinks?
Hugo Boss geuren »

Categorized Under

Financien

About Marcel

» has written 1685 posts