Tussenmeters

april 22nd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Tussenmeters

In woningen wordt doorgaans gebruik gemaakt van drie verschillende tussenmeters: een gas tussenmeter, een elektra tussenmeter of een water tussenmeter. Een tussenmeter geeft de eigenaar van de woning de mogelijkheid om verschillende delen van de woning afzonderlijk te meten, bijvoorbeeld wanneer de woning meerdere huurders heeft. Op die manier kunnen de daadwerkelijke kosten ook door de verantwoordelijke worden betaald. Ook in bedrijfspanden wordt deze structuur vaak gebruikt. Het gebruik van tussenmeters zorgt dat de kosten inzichtelijk worden gemaakt waardoor er soms wel tot 40% wordt bespaard op het dagelijks gebruik. Moet u zich eens voorstellen wat dat doet met uw rekening. Daarnaast is het ook zinvol voor het milieu, hoe minder er wordt verbruikt, hoe beter dat voor het milieu is. En we willen natuurlijk allemaal graag een steentje bijdragen aan de handhaving van een goed milieu, naast dat het gebruik van tussenmeters kosten bespaart. Meerdere tussenmeters in een woning kunnen dus zorgen voor een fikse besparing van uw maandlasten, terwijl een tussenmeter zelf helemaal niet duur hoeft te zijn. Laat uw tussenmeter installeren door een erkend installateur – of doe het zelf als u daar handig in bent – en begin vandaag nog met besparen! Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet zo min mogelijk betalen?

« Hugo Boss geuren
Speciale kettingen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts