Speciale kettingen

april 23rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Speciale kettingen

Veel mensen dragen simpele kettingen, van roestvrijstaal tot 22 karaats goud. Meestal nog relatief standaard, met een hangertje eraan. Nou; wat leuk. Als mens wil je uniek zijn, je wilt je kunnen onderscheiden van andere mensen. Dat doe dus niet met een standaard ketting uit de standaard juwelier waar je achteraf veels teveel geld voor betaald.

Laten we eens helemaal anders gaan doen; een ketting uit een ver land, uit Azië bijvoorbeeld. Kettingen van edelstenen, afkomstig uit Nepal en Afghanistan. Deze kettingen zijn altijd met de hand gemaakt en daarom ook altijd uniek. Veel van deze kettingen zijn gemaakt met onderlinge stenen die niet meer te krijgen zijn. Zo blijven deze stukken dan ook echt uniek.

Veel van deze kettingen zijn versierd met Nepalese, Afghaanse of zelfs Indiase amuletten. Verder zijn veel mala kettingen versierd met mooie kleurige kralen en kapjes. Prachtige kettingen voor een relatief goedkope prijs voor een ketting; vergeleken met een juwelier in Nederland!

Het klopt, je komt niet snel met deze kettingen in aanraking en je moet er van houden. Maar als je er van houd, dan is het kopen het ook zeker waard. Het is moeilijk om een goede verkoper te vinden. Look4Treasures bied zowel edelstenen kettingen als mala kettingen en klankschalen aan.

« Tussenmeters
Kunststof kozijnen bij jou in de buurt »

Categorized Under

Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts