Een veiligheidsdeur creëert een veilig gevoel

april 24th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een veiligheidsdeur creëert een veilig gevoel

Combinatie van veilig gevoel, duurzaamheid en vormgeving

Présence veiligheidsdeuren werden speciaal ontworpen om perfect te passen in de particuliere woning. Zowel op esthetisch vlak, de kleurafwerking en de veiligheid. Présence deuren kunnen zowel ingebouwd worden bij nieuwbouw als bij renovatie.

Een veilig gevoel

Het Veiligheidsslot en de dievenklauwen op de scharnieren zorgen ervoor dat de deur in gesloten toestand op 12 punten vergrendeld is. Dit, gecombineerd met de stevige constructie op basis van een 45 mm dik aluminium sandwichpaneel met een kern in kunststof honinggraatstructuur en de robuste Alu-profielen, garanderen dat de Présence veiligheidsdeur van uw huis een onineembare vestiging maakt.

Een présence deur is door het gebruik van thermisch onderbroken profielen en het sandwichpaneel met een kern van kunststof honinggraatstructuur ook een goede isolator: koude en condens krijgen hier geen kans.

In harmonie met uw huis

De présence veiligheidsdeuren kunnen afgewerkt worden in quasi een onbeperkte waaier van kleuren zodat die volledig passen bij het overige schrijnwerk van uw woning: zowat alle RAL kleuren en houtimitaties passend bij aluminium of PVC ramen zijn beschikbaar.

Een uitgebreid programma van klassiek, moderne en landelijke modellen maken dat een présence veiligheidsdeur altijd perfect past bij de stijl van uw woning.

Bedieningscomfort

Présence is ook voorbereid op de toekomst. Door de inbouw van een elektronisch motorslot kan de deur perfect gekoppeld worden aan eender welk domotica of alarmsysteem. Door het bijgeleverde sturingskastje kunnen onder andere een codeklavier, badge- of kaartlezers, vingerprint-scanner of andere toepassingen aangesloten worden. Standaard wordt het motorslot voorzien van een afstandsbediening

Constructie en veiligheid

Doordachte veiligheid voor U … daar is het om te doen. Om dit te bewijzen werd de présence dan ook onderworpen aan een doorgedreven inbraaktest volgens de Europese EN 2 veiligheidsnormen:

– Poging tot perforatie van het paneel. – Poging tot het forceren van het slot. – Poging tot het afbreken van de cilinder. – Poging tot het uitheffen uit de scharnieren.

Bron: http://www.walbers.be/ramen-en-deuren/veiligheidsdeuren/

« Produkten gemaakt van natuursteen
Een Sony Xperia abonnement »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts