Help mijn rolluik is stuk! ROMASS lost het voor u op

november 16th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Help mijn rolluik is stuk! ROMASS lost het voor u op

Is uw rolluik kapot? Schakel dan direct een van de ervaren techniekers in van ROMASS. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid om alle problemen met rolluiken op te kunnen lossen. Daarnaast worden ze elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken.

Kapot rolluik herstellen

Allereerst is het belangrijk dat er achterhaald wordt wat het probleem is. Een rolluik bestaat uit diverse onderdelen die in zijn geheel ervoor zorgen dat een rolluik goed kan functioneren. Deze onderdelen kunnen er ook voor zorgen dat een rolluik niet meer werkt wanneer een onderdeel kapot is. Om goed te kunnen achterhalen wat de oorzaak is, moeten de onderdelen nauwkeurig worden nagelopen om het probleem te kunnen oplossen.

De techniekers van ROMASS gaan tijdens een herstelling eerst opzoek naar de oorzaak. Veel voorkomende problemen met een rolluik zijn een defecte motor, handzender die niet meer werkt of lamellen die uit de rail zijn. Wanneer de motor wordt gecontroleerd, zijn er een stappen die de technieker uitvoert. Deze zijn:

  • Controle van de motorsnoer met de stekker
  • Meten van de spanningszoeker
  • Aansluiting van de schakelaar
  • Batterij van de handzender

Zodra de oorzaak is achterhaald, gaat de technieker aan de slag. Indien nodig worden onderdelen vervangen en de rolluik goed afgesteld om ervoor te zorgen dat een een rolluik weer optimaal kan functioneren. Al onze techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen, waardoor defecte onderdelen direct kunnen worden vervangen. 95% van de problemen worden hierdoor ook direct op locatie opgelost.

Online afspraak maken

Wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een storing aanmelden. Door de verschillende stappen in ons online formulier te doorlopen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met de bijbehorende afspraaknummer. Wilt u liever telefonisch een storing doorgeven? Geen probleem. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 078-484996.

Meer informatie over onze storingsdienst vindt u terug op onze website.

 

« Het beste kinderdagverblijf in Amsterdam
Bier aanbieding »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts