Grote aantallen plastic koffiebekers

mei 5th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Grote aantallen plastic koffiebekers

Sinds wij vier kinderen hebben vlogen de kapotte bekers en glazen je om de oren. Iedere dag viel er wel iets kapot omdat kleine kinderen nou eenmaal niet zo handig zijn. Ik baalde er ontzettend van dat dit iedere keer gebeurde. Maar dat niet alleen, ook de eindeloze afwas bleef maar staan en ik kwam er niet doorheen. 

Ik kocht een keer, om te proberen, in de supermarkt een aantal plastic koffiebekers. Gewoon van die kleine witte bekertjes waar je drinken in kunt doen. Dit werkte stiekem echt ideaal. Zodra je je drinken op hebt gooi je hem gewoon in de prullenbak.

De afwas bleef weg en ik hoefde de vaatwasser nog maar eenmaal daags aan te zetten. Ik bleef de plastic bekers kopen omdat dit echt ideaal werkte voor ons gezin. Toch wilde ik een keer een groot aantal van deze bekers bestellen. Bijvoorbeeld online.

Ik kwam terecht op de website van koffiebekerdirect en daar zag ik heel veel goede koffiebekers voor een lage prijs. De oplages waren enorm en dat is precies wat ik zocht. Plastic koffiebekers maar ook kartonnen koffiebekers, dat vind ik zelf prettiger voor koffie en thee. Ik heb direct een gigantische lading besteld en ik zal voorlopig niets te kort komen.

« Goedkoop auto’s huren geen hogere wetenschap
Local Scope hoger in Google »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts