Nascholing voor projectplanners

mei 31st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Nascholing voor projectplanners

Wat projectmanagement betreft kun je eindeloos blijven leren. Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen en theorieën waardoor je altijd bezig blijft met bijleren. Nascholing is daarom ook absoluut geen overbodige luxe en een aantal cursussen en trainingen houd je alleen maar scherp en up to date.

Een projectmanagementtraining is ontzettend leerzaam en moet je absoluut blijven volgen wil je goede en mooie projecten kunnen regelen en plannen. De nieuwste ontwikkelingen, tips en trucs worden uitgelegd tijdens deze cursussen.

ARAM Academy bied een cursus Oracle Primavera P6, deze cursus bevat ontzettend veel leerzame informatie over de software van Oracle Primavera P6, je leert hoe je hier goed mee om kunt gaan en wat de handigste trucs zijn om dit zo makkelijk mogelijk te maken. Tijdens de cursus wordt het boek “Planning and Scheduling using Primavera P6” van Eastwood Harris gebruikt. Een zeer leerzaam boek wat je eens gelezen moet hebben. Je kunt er ontzettend veel uithalen en hoe meer informatie je hebt hoe meer kennis je kunt uitdragen.

De cursus is ontzettend leerzaam, je leert de praktische trucs wat de software betreft en je leert bezig gaan met de software. De software vraagt hier en daar om de nodige uitleg en dit zul je dan ook uitgebreid krijgen tijdens de cursus.

« Teksten op de muur
Uitleg over kraamzorg »

Categorized Under

Carriere en Werk Overig

About Marcel

» has written 1685 posts