Uitleg over kraamzorg

mei 31st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Uitleg over kraamzorg

Ben jij op zoek naar een kraamzorg die jouw kan ondersteunen voor, tijdens en na de bevalling? Ben jij daarnaast woonachtig in de omgeving van Den Haag? Dan is kraamzorg Den Haag, van de specialist Ysacare de oplossing voor jou! Zij zullen jou ondersteunen rondom jouw bevalling en zorgen dat jij optimaal kunt genieten van deze tijd. Zij zullen jou de ondersteuning geven die jij nodig hebt, en ervoor zorgen dat jij niet door alle stress deze tijd snel wilt vergeten. Zij zullen jou optimaal laten genieten van de kraamtijd!

Wat is nou kraamzorg?

Kraamzorg is de hulp die jij krijgt rondom jouw bevalling. De kraamzorg let op de gezondheid van de kraamvrouw en baby en rapporteert indien nodig alles aan de verloskundige of arts. De meest belangrijke taak is de verzorging van de moeder en de baby, het geven van voorlichting en de kraamzorg beantwoordt alle vragen van de (toekomstige) ouders. Op deze manier creëert de kraamzorg een rust in de familie, waardoor zij deze tijd zullen doorstaan. De kraamzorg is minimaal 24 tot maximaal 80 uren in het gezin aanwezig ter ondersteuning van moeder en baby.

Wil jij meer informatie over kraamzorg, of wil jij kraamzorg van Ysacare? Schrijf je dan direct in via de website van Ysacare of stel je vraag gemakkelijk en snel online via de website! Klik op de links in dit artikel voor meer informatie!

« Nascholing voor projectplanners
Reparatie voor fiets of scooter »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts