Catering Hengelo en omgeving daarvan

mei 6th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Catering Hengelo en omgeving daarvan

Onze benadering catering Hengelo en omgeving daarvan van retentie richt zich specifiek op de ontwikkeling van medewerkers , communicatie en erkenning . Deze gebieden zijn essentieel om te waarborgen dat de werknemers een gevoel van verbondenheid en loyaliteit aan de organisatie , en dit wordt catering Hengelo weerspiegeld in onze uitzonderlijk lage personeelsverloop . Er is nog steeds veel discussie over de vraag of er sprake is van concrete terugkeer naar de werkgevers van de training , vaak catering Hengelo draait om de relatie tussen opleiding, vaardigheden en productiviteit, maar we hebben de eerste hand ervaren het voordeel van de training om up – vaardigheid en re- vaardigheid werknemers . We zijn bucking de trend als het gaat om het personeelsverloop . Een rapport van Mensen 1 – State of the Nation Report 2013 – toont de horeca als catering Hengelo geheel verliest 20 procent van zijn totale personeelsbestand per jaar als gevolg van slechte behoud van personeel , maar Lexington verliest slechts negen procent gemiddeld . Onze laag personeelsverloop alleen toont de waarde van onze investering in opleiding en ontwikkeling . Maar er zijn andere maatregelen die ook tonen return on investment , waaronder betrokkenheid van medewerkers : Onlangs catering Hengelo ontvingen wij de drie Star Accreditatie van Best Companies en maakte het in The Sunday Times Top 100 Best Mid – sized Companies to Work For List 2014 , waarin Lexington was erkend voor ‘ buitengewone ‘ uitmuntendheid in de betrokkenheid van medewerkers . Natuurlijk is dit alles leidt tot klanttevredenheid en onze klanten regelmatig positieve feedback over onze mensen, dat is de beste feedback elk bedrijf kunnen hopen , vooral in een service- gedreven industrie . Het zijn onze mensen die we vertrouwen op om klanten te catering Hengelo imponeren en de bedrijfsprestaties verbeteren . Loopbaanontwikkeling en planning moet de kern van wat wij doen . Ik zou elke werkgever aan te sporen om te investeren in de ontwikkeling van hun mensen – met de juiste strategie , het rendement is er catering Hengelo zeker .

« Local Scope hoger in Google
Catering in de buurt van Winterswijk »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts