Stukadoor in Enschede voor uw muren

mei 14th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Stukadoor in Enschede voor uw muren

” Maak leren ! ” Dit stukadoor Enschede nodig is de naam die aan het open huis georganiseerd door de twee opleidingscentra van het Business Park Pau -Pyrenees , de bouw ( bouw ) en het eten en de service . Het doel is meervoudig : jongeren en hun families te overtuigen kwaliteiten van leren en overtuigen bedrijven stukadoor in Enschede voor uw muren van leerlingen over te nemen. ” Dit is een kans om de tools en infrastructuur ter beschikking om onze leerlingen te laten zien en te voldoen aan een gepassioneerde medewerkers , ” vatten James Garnier , directeur van CFA – BTP en Genevieve Paulin , adjunct-directeur van de Universiteit van transacties.

“In het verleden , het Nationaal Onderwijs vulde de hoofden en het bedrijf bracht de techniek . Afwisselend training is een week om het hoofd te voltooien en een andere om technieken te gebruiken ” , vat James Garnier .

“Na de afwisseling , 80 % van de jongeren heeft een baan , ” voegde Alain Jongen , vice-voorzitter van de Kamer van Koophandel . “De crisis is een pluspunt. Dit is de tijd om te trainen klaar voor het herstel te zijn,” voegt hij eraan toe . En omvatten aantal jongeren die niet op school , bloeide in de alternatieve training. De jongeren worden begeleid en gecontroleerd door de bijzondere leerboekje waarmee docenten als de aannemer om de voortgang van de leerling te controleren. Het wordt tijd dat de opleiding van werknemers op basis van hun leeftijd (de meeste tussen 16 en 20 jaar ) . Het kan een GLB krijgen , maar kan ook een beroepsopleiding baccalaureaat of BEP na te streven .

Onder de douane in Duitsland , alternerend leren is moeilijk om hier op te stijgen . Op 13.000 ambachtelijke bedrijven afdeling ( 35 000 actief) , slechts 1.000 beoefenen . “Vaak gecomplexeerd ondernemers ten aanzien van de onderwijs wereld en voelen zich niet kan vormen “, legt Alain Boy. ” Na het geven van in het achterhoofd , moeten we adel te handelen geven ” mooi illustreert James Garnier .

« Zo onderhoud je je tuinmeubelen
Vakantie in luxe »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts