Bedrijfsfilm voor uw bedrijf laten maken

mei 19th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsfilm voor uw bedrijf laten maken

Of our bedrijfsfilm voor uw bedrijf laten makenbenijdenswaardige portfolio van premium merken BIJ uitstek gepositioneerd in de sector gedistilleerde Dranken , te oriëntatiepunt Structuren sterven Wereldwijd hebben gewonnen architectonische toejuiching , hebben we het Onze erfenis op doorzettingsvermogen , Kwaliteit , prestige , innovation en Creativiteit gebouwd .
Onze Exclusieve Nadruk op Kwaliteit Begon in Santiago de Cuba , where op 4 februari 1862 , Don Facundo Bacardi Massó kocht ENL kleine Distilleerderij en ENL revolutie in rum Maken . Na zorgvuldige en Systematische experimenteren voldaan ENL verscheidenheid Aan Ingrediënten , veroudering en mengsels , Don Facundo creëerde EEN nieuw , blij , licht – bodied spirit – Bacardi rum – wat de Wereld Weet nu ALS premie Lichte rum .

This Nieuwe Bacardi – rum mengsels Waren ENL genot OM de Bewoners sterven gewend Waren Aan de local ” ron ” DAT ruw en moeilijk was . Cuba’s Opkomende middenklasse ingenomen voldaan De Smaak van blij , licht – bodied, LEEFtijd en mengbaar rum gebrandmerkt voldaan EEN- elegante, intrigerende zwarte vleermuis op Het Etiket . Het was this creatie van Bacardi DAT de Geesten Wereld EEN- revolutie , waardoor Het creëren van Een hele cocktail categorie en Cultuur sterven voldaan are Legendarische creatie van De Eerste mixbare rum Levendige Blijft Vandaag ‘ . Are Zoektocht en sterven van are nakomelingen VOOR regelrechte Excellentie has Zich daaruit manifesteert gedurende 150 jaar Geschiedenis Van Het Bedrijf . Sindsdien is Het Bedrijf uitgegroeid tot ENL Indrukwekkend portfolio van premium gedistilleerd : BACARDI rum , Grey Goose wodka , Dewar’s Blended Scotch whisky , BOMBAY SAPPHIRE gin , ERISTOFF wodka , tequila en CAZADORES MARTINI vermouth . Daarnaast has Het Bedrijf more than 200 merken en labels.

« Kwalitatieve garagedeuren aan de beste prijs
SEO Enschede brengt uw bedrijf hoger in de zoekresultaten »

Categorized Under

Computers en Internet Entertainment en Muziek

About Marcel

» has written 1685 posts