Cocktail workshop in Amsterdam iets voor jou?

april 21st, 2017Reacties uitgeschakeld voor Cocktail workshop in Amsterdam iets voor jou?

Voor een gezellige avond met vrienden is het leuk om eens iets anders te doen dan bowlen of steengrillen, er zijn nu geweldig leuke cocktail workshop in Amsterdam, waarbij jullie van een ervaren cocktailshaker zullen leren hoe je de lekkerste cocktails kunnen bereiden, die je later ook nog eens thuis kunnen maken. Tijdens de cocktail workshop Amsterdam zal je eerst het een en ander worden vertelt en zal de shaker je een demonstratie geven van hoe je een echte show kunt maken van het bereiden van een cocktail, waar je overigens flinke trainingen en oefeningen voor moet hebben gedaan, eer je dit onder de knie kunt krijgen. Maar het leuke tijdens de cocktail workshop Amsterdam is toch wel dat je onder begeleiding van de ervaren cocktailbereider je wel een aantal leuke kneepjes van het vak zult leren. En wanneer je zelf een heerlijke cocktail hebt mogen bereiden, mag je deze natuurlijk ook zelf opdrinken. Zo zul je tijdens de cocktail workshop Amsterdam twee of drie cocktails zelf maken en gezamenlijk de cocktails nuttigen. U zult er verstelt van staan van het verborgen talent onder uw vrienden. Voor meer informatie over deze workshop of het boeken ervan kunt u contact met ons opnemen.

« Je overheaddeuren professioneel onderhouden
Laat je tanden bleken in Ridderkerk »

Categorized Under

Entertainment en Muziek

About Marcel

» has written 1685 posts