Verloont u de afwashulp zelf?

mei 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Verloont u de afwashulp zelf?

Wanneer u als horecaondernemer een eigen restaurant, café of hotel runt, heeft u het daar waarschijnlijk erg druk mee. Vooral wanneer u veel personeel voor u hebt werken gaat er veel tijd zitten in (onder andere) de personeelsadministratie. Want u moet dit doen voor de bediening, het barpersoneel, en het personeel in de keuken. Zelfs voor de afwashulp moet u de salarisadministratie op orde hebben. Dit valt niet altijd mee en u heeft hoogstwaarschijnlijk wel betere zaken te doen. Zoals het focussen op uw kerntaken en activiteiten bijvoorbeeld en zaken waardoor u in staat bent om meer omzet te genereren. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van payroll horeca.

Een payrollbedrijf neemt alle administratieve lasten met betrekking tot het personeel van u over, en stuurt u aan het einde van de maand enkel een factuur waar u naar hoeft te kijken. Ook neemt een payrollbedrijf het juridisch werkgeverschap van u over, wat voor u betekent dat u niet langer aansprakelijk wordt gehouden wanneer uw werknemers in de ziektewet geraken. Payroll betaalt deze werknemers dan hun loon door en u heeft er geen omkijken naar. Ook heeft u in deze situatie de mogelijkheid om uw personeel flexibeler in te zetten omdat zij verloont worden via de uitzend cao

« Het zelfstandigen krediet van Goedlenen
Infrarood sauna voor in de badkamer »

Categorized Under

Carriere en Werk Financien

About Marcel

» has written 1685 posts