Administratiekantoor gezocht

oktober 9th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Administratiekantoor gezocht

Samen met mijn beste vriendin ben ik een eigen bedrijfje begonnen. We hebben samen een kledinglijn opgericht. Een hele klus een eigen bedrijf opzetten maar ook een enorme uitdaging. En juist dat laatste gingen we voor. Wanneer je een eigen bedrijf begint, komt er ook enorm veel administratie bij kijken. Het is natuurlijk belangrijk dat je de administratie goed op orde hebt. Eerste lukte het ons zelf nog wel de administratie te doen, maar toen onze verkopen steeds groter werden en er steeds meer facturen de deur uit moeten, besloten we een administratiekantoor in Nijmegen in te schakelen. Geen keuze die we meteen hebben gemaakt want ik ben in het verleden financieel nogal bedonderd. Dit heeft er voor gezorgd dat ik nu erg wantrouwend ben wat betreft het uit handen geven van de administratie. Ik ben namelijk van mening dat het beter is dat je die zelf doet zodat je er ook alle zicht op hebt. Helaas kan niet als je een goed lopend bedrijf hebt want er gaat gewoon te veel tijd in zitten. We zijn nu een aantal maanden klant bij het administratiekantoor in Nijmegen en zijn enorm tevreden! Wat een goede service! Voor meer informatie kun je de website ook eens bezoeken.

« Trampoline kopen
Voeding voor de hond »

Categorized Under

Financien Overig

About Marcel

» has written 1685 posts