Een ontspannende vakantie in een Villa op Curaçao

juni 27th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een ontspannende vakantie in een Villa op Curaçao

Curaçao is het perfecte vakantieland. De witte stranden, het warme klimaat en de leuke, interessante dorpjes. Wanneer u dan ook nog in een luxueuze villa overnacht is het hele plaatje compleet. Deze prachtige villa’s liggen aan de witte stranden van de Caribische zee. Vanuit de villa’s heeft u indrukwekkend privé uitzicht op de zee. Daarnaast heeft u onder andere ook een privé zwembad, airco, televisie, gratis wifi en een oven. Zoover geeft onze villa’s een 10! Huur dus nu snel een villa on Curaçao voor de ultieme ontspannen vakantie!

Activiteiten nabij de villa

Nabij de villa zijn ook veel diverse interessante activiteiten te doen. Zo zijn er veel verschillende activiteiten op het water waaronder duiken, jetski’s en windsurfen. Daarnaast heeft u hier de kans om met dolfijnen te zwemmen! En zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet?! Ook zit er op loopafstand een fitnesscentrum zodat u ondanks uw vakantie wel in shape kunt blijven. Maar niet alleen zit er een fitnesscentrum op loopafstand, ook vele restaurants, winkels, supermarkten en een casino. Daarnaast kunt u een indrukwekkend zee-aquarium bezoeken waar uw overdonderd word door de zeewereld.

Voor meer informatie over SEA holiday villas kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Die zullen u vriendelijk verder helpen.

« iPhone abonnement nemen
Vacature consultant online vinden »

Categorized Under

Maatschappij Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts