Kies voor Full Service Woningontruiming van Kuzee

juli 5th, 20140 Comments »

Kuzee Woningontruiming is al meer dan 10 jaar actief in de regio Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en een deel van de Belgische grensstreek. Met ons Full Service concept nemen wij alle zorgen voor de ontruiming uit handen en zorgen voor een probleemloze, bezemschone oplevering, die vaak al binnen 1 dag kan worden gerealiseerd.

Redenen voor ontruimen van een woning

Redenen waarom een woning moet worden ontruimd kunnen o.a. zijn; echtscheiding, faillissement, emigratie of een gedwongen verhuizing wegens beëindigen van een huurcontract. Het kan ook zijn dat u vanuit een seniorenwoning naar een verzorgingstehuis moet verhuizen. In die situatie zal er niet alleen ontruimd moeten worden maar blijft u vaak ook met restboedel zitten waarvoor in tehuis geen plaats meer is.

Opkoop van inboedel

Wij kunnen, als we een woningontruiming verzorgen, inboedel opkopen. Vooraf aan de ontruiming taxeren we nog verkoopbare inboedel en zullen het bedrag wat hiervoor met u wordt overeengekomen verrekenen met de kosten van de ontruiming.

Niet verkoopbare inboedel kunt u zelf opslaan of aan ons overdragen, wij zullen er voor zorgen dat deze een nieuwe bestemming krijgt. Wij schenken deze meubelen of andere inventaris aan verschillende Goede Doelen.

Bedrijfsontruiming

Naast het ontruimen van woningen hebben wij ook veel ervaring met het ontruimen van bedrijven. Naast het leeghalen van het pand moeten vaak kleine herstelwerkzaamheden worden verricht zoals verwijderen van tijdelijke wanden, vitrage, luxaflex, vloerbedekking en meer. Wij zorgen ervoor dat het pand gereed voor de volgende huurder of koper wordt opgeleverd zodat u de overdracht kunt laten plaatsvinden.

Gratis offerte

Heeft u behoefte aan een woning- of bedrijfsontruiming? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij een afspraak kunnen plannen om samen met u het pand te bekijken. U ontvangt vervolgens van ons een offerte-op-maat waarin alle afgesproken werkzaamheden worden opgenomen.

Bezoek onze website www.woningontruiming-kuzee.nl of bel: 0624-255405

« Cliché maar waar: een goed begin is het halve werk
Het kopen van dameskleding »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts