De iPhone 4s

juli 11th, 2014Reacties uitgeschakeld voor De iPhone 4s

iPhone 4s: uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Op zoek naar een nieuwe smartphone en uit gekomen bij een iPhone 5s en of iPhone 5c? Beschik je echter niet over een dusdanige portefeuille om over te kunnen gaan tot koop van één van deze toestellen? Kies voor de iPhone 4s. Een toestel met bijzonder sterke specificaties die wel verkrijgbaar is tegen een zeer gunstige prijs.

De iPhone 4s is al wat langer op de markt verkrijgbaar. Waarbij introductie de prijs nog vrij hoog lag
is deze sinds introductie van de iPhone 5, iPhone 5c en iPhone 5s flink gedaald. De toestellen na de
iPhone 4s zijn zeker van een hoger niveau van de iPhone 4s maar de verschillen zijn niet overdreven
groot. Daardoor liggen de specificaties niet ver uit elkaar en is de 4s een uitstekend alternatief voor
iemand met een iets wat krappere beurs.

Apple heeft daarnaast voor de iPhone 4s een 8GB variant geïntroduceerd. Wie echter zijn smartphone uitsluitend gebruikt voor bellen, smsen, het sturen van een appje en het maken van een foto en of video, heeft meer dan genoeg aan 8GB aan opslagcapaciteit. De prijs van deze variant van het toestel is echter wel dusdanig lager dat het zeker loont om voor deze versie te kiezen ten faveure van de iPhone 4s 16GB.

Veel aanbieders van mobiele telefoons op het web bieden de iPhone 4s gratis aan in combinatie met een simonly abonnement. Zo ontvang je dus een uitstekende smartphone van Apple voor een relatief zeer gunstige prijs.

« Spyshop en Spyshop Amsterdam
De hovenier van Zwolle heeft mijn tuin opgeknapt »

Categorized Under

Mobiel en Telecom

About Marcel

» has written 1685 posts