De hovenier van Zwolle heeft mijn tuin opgeknapt

juli 13th, 2014Reacties uitgeschakeld voor De hovenier van Zwolle heeft mijn tuin opgeknapt

Onlangs heb ik een nieuw huis gekocht waar een enorme tuin aan vast zit met de potentie dé eyecatcher van het hele huis te worden. Helaas hebben de vorige bewoners daar niets mee en aan gedaan en was de tuin iets wat ik eigenlijk liever oversloeg bij het rondleiden van vrienden en familie door mijn nieuwe huis. Toen kwam één van mijn nieuwe buren met Hof van Hattem op de proppen, dé hovenier in Zwolle en omgeving. Zelf heb ik geen groene vingers en had ik ook totaal geen idee hoe ik die rotzooi kon omtoveren in een mooie en onderhoudsvriendelijke tuin. Op aanraden van deze buurman heb ik contact met hen opgenomen en heb uitgenodigd voor een gesprek bij mij thuis, waarin wij samen konden nadenken over hoe deze tuin aangepakt kon worden.

Fijn meegedacht

Al tijdens dat eerste gesprek kreeg ik een goed gevoel en ik heb er dan ook voor gekozen om mijn tuin door Hof van Hattem te laten opknappen. Met veel creativiteit en vrijwel eindeloze mogelijkheden kreeg ik door middel van voorbeelden te zien hoe mijn tuin eruit kon komen te zien.

Inmiddels is mijn tuin opgeknapt en echt het pareltje van mijn huis geworden. Wilt u ook een mooi verzorgde tuin? Neem dan contact op met deze hovenier Zwolle!

« De iPhone 4s
Kies voor tweedehands kinderkleding »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts