Payrolling door Payroll Select

juli 16th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Payrolling door Payroll Select

Een payroll bedrijf kan voor heel veel bedrijven goed uitkomen. Ben jij ook op zoek naar een goed payroll bedrijf maar weet je eigenlijk niet waar je moet zoeken en wie je dan moet kiezen? Zoek dan niet meer verder naar een payroll bedrijf. Je bent namelijk bij Payroll Select voor jou payroll aan het juiste adres!

Een payroll bedrijf voor payroll

Wat is payroll eigenlijk? Payrolling zorgt ervoor dat bestaande of nieuwe werknemers gaan werken bij het payroll bedrijf. Ze gaan dan niet echt werken voor het bedrijf, maar ze worden juridisch als werknemer gezien bij het payroll bedrijf. Wat is hier dan zo fijn aan? Payroll zorgt ervoor dat de administratieve handelingen en arbeidsrechtelijke risico’s van de opdrachtgever worden overgenomen. Dit zorgt ervoor dat een deel van de administratieve last en risico’s kwijt zijn.

Door een payroll bedrijf kan je flexibel omgaan met het inzetten van je medewerkers. Hiernaast heb je door een payroll bedrijf minder werkgeversrisico’s en minder personeelskosten. Wat ook fijn is, is dat je kosten lager zijn bij ziekteverzuim.

Wil jij ook graag payrolling van Payroll Select? Neem dan gewoon even contact met  ze op via de website. Dit gesprek zal geheel gratis en vrijblijvend zijn. Zo zit je nergens aan vast en weet je precies waar je aan toe bent!

« Beton is een harde dobber
Geld verdienen met tweedehands kinderkleding »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts