Goed opgeleide paneelbouwer

juli 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Goed opgeleide paneelbouwer

Bent u op zoek naar goed opgeleide, zeer professionele mensen in de paneelbouw? Mensen met veel certificaten en ervaring. Ben je op zoek naar mensen die je echt werk kunt toevertrouwen? Dan zijn de mensen van Scholten panelen echt de mensen die jij zoekt.

Zelf zeggen zij:

  • We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • We zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m┬▓)
  • Een investering voor de toekomst!

Ze leveren geweldige service op locatie, ze komen dus naar jou toe en je hoeft zelf geen moeilijke handelingen te verrichten op aanwijzing via bijvoorbeeld de telefoon. Ze leveren standaard panelen maar ook maatwerk, speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit word allemaal verzorgd door Scholten panelen.

De paneelbouwers zijn allemaal goed gecertificeerd en weten precies hoe ze een klus moeten oplossen door middel van paneelbouw. Ze leveren de standaard panelen ontzettend goed maar ook met maatwerk kunnen zij professioneel omgaan. Ze hebben kennis en ervaring en daarmee zijn zij jou goed van dienst. De service staat bij Scholten panelen heel hoog en het is daarom erg belangrijk dat je tevreden bent als klant. Scholten panelen is zeker een goede zaak met ontzettend vriendelijk en goed personeel.

« Draadloze camera en Draadloze beveiliging
Zoekmachine optimalisatie in Antwerpen »

Categorized Under

Carriere en Werk Overig

About Marcel

» has written 1685 posts