Goede fysio in Dordrecht!

juli 28th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Goede fysio in Dordrecht!

Ik heb jarenlang gehockeyd op een hoog niveau in de regionale competitie. Veel inspanning geleverd, getraind en gelukkig bijna nooit een blessure of pijntje. Onlangs ben ik op de fiets aangereden door een automobilist en helaas had ik hier minder geluk en heb ik nu de ene blessure na de andere. Eigenlijk zijn het wel logische blessures, want als je je linkerarm teveel gebruikt, loop je het risico dat je rechterarm overbelast raakt. Revalideren van het gehele ongeluk en opnieuw leren omgaan met mijn beschadigde lichaam doe ik bij Fysique, gewoon bij mij in Dordrecht.

Sterker dan ooit terugkomen

Ik wil weer helemaal fit worden, ik wil weer kunnen hockeyen op het niveau waarop ik dat deed en ik wil weer alles kunnen. Ik wil sterker dan ooit terugkeren! Via de masseur van onze vereniging ben ik terechtgekomen bij Fysique en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Revalideren is zwaar en moeilijk, maar ik krijg alle begeleiding die ik nodig heb.

Door middel van oefeningen, zowel tijdens afspraken als individueel thuis, leer ik mijn lichaam weer kennen en weet ik steeds meer wat ik momenteel wel en niet aan kan.

Wil je meer informatie over fysiotherapie Dordrecht, voor jezelf of voor een ander? Bekijk dan nu de website!

« Groenrijk tuincentra
»

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts