Voeding voor uw dier van ProQure

oktober 19th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Voeding voor uw dier van ProQure

U wilt graag dat uw dieren de juiste voeding krijgen zodat ze goed kunnen presteren en daar is iedereen het mee eens. Met de producten van ProQure Pharma haalt u het beste uit uw dieren en dat op een veilige, verantwoorde en professionele manier. De producten zijn geschikt voor dierenartsen, artsen, apothekers en vergunninghouders.

Ontwikkeling nieuwe producten

Bij ProQure kunnen ze buigen op een schat aan diergeneeskundige kennis, deze kennis hebben zij opgedaan in de praktijk. ProQure beschikt ook over een eigen laboratorium, waar dagelijks gewerkt wordt aan de ontwikkeling van nieuwe producten voor het welzijn van uw dier. Met de producten houdt u de weerstand en de conditie van uw duiven op peil voor hoge snelheid en overtuigende forme. Een paard hoort een glanzende vacht en een goed gebit te hebben. Dat houdt u zo door de producten van ProQure te gebruiken.

Tauben futter

Bij ProQure bieden ze gezonde voeding aan maar ook geneesmiddelen. Bijvoorbeeld tegen luchtwegenontsteking. Veel duiven eigenaren geven een hoge prioriteit aan de gezondheid van hun duiven en daarom verkopen ze bij ProQure producten met Omega 3, aminozuren, vitaminen en nog veel meer. Heeft u duiven met gezondheidsproblemen of bent u op zoek naar duiven voer of terwijl tauben futter? Op de site vindt u veel informatie over de producten en het bestellen.

 

 

 

 

« Een hoogpolig vloerkleed biedt extra warmte en comfort
Stel uw computer in voor optimale gaming kwaliteit. »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Overig

About Marcel

» has written 1685 posts