Meer omzet uit je omnichannel door een centraal PIM systeem

augustus 23rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Meer omzet uit je omnichannel door een centraal PIM systeem

Het Product Information Management of wel het PIM systeem helpt de Retail om zicht te krijgen op het productmanagement voor de middellange termijn (tot 3 jaar). Omdat het moeilijk is vanuit de vele data een vloeiend geheel op te bouwen, zijn er in de afgelopen jaren innovatieve programma’s ontstaan om te helpen de chainflow te kunnen voorspellen. De Enterprise Resource Planning, beter bekend als ERP, is een van de bekendste systemen.

Vooruitkijken

Niets is moeilijker dan vooruit kijken. Om vast te leggen welke productiestappen gezet moeten worden om de omzet minimaal te kunnen handhaven. Laat staan om de omzet verder uit te breiden. Hoe meer data, hoe meer bij de tijd en hoe gedetailleerder, hoe makkelijker het voor de beslissers wordt om plannen te maken. Kun je investeringen baseren op programmavoorspellingen? Rekening houdend met de verschillende variabelen die een markt binnen no time verstoren? Uitgaande van betrouwbare data die gebaseerd zijn op reële productiegegevens?

Dankzij de nieuwe PIM programmatuur worden deze vragen op een positieve wijze beantwoord. De beschikbare data, in combinatie met de analyses van de specialisten binnen het bedrijf bieden een betrouwbare basis om besluitvorming op de middellange termijn te laten plaatsvinden.

Informatie

Om die zo belangrijke informatie op te bouwen heb je als bedrijf normaliter geen expertise in huis. Daarom bieden wij de PIM specialist aan die die expertise wel heeft. Die door steeds bij te scholen op de hoogte is van de allernieuwste ontwikkelingen en die in staat is een proces te realiseren dat voor de volle 100% op uw bedrijf gespecialiseerd is.

Want iedere bedrijf is anders. Omdat de mensen die er werken anders zijn. Omdat de productiemethoden anders zijn. Omdat de klanten anders zijn. Dat anders is de basis voor onze PIM specialist om mee aan de slag te gaan. Om de wensen en verwachtingen die u bij ons neerlegt te combineren met dat specifieke van uw bedrijf.

Innovatie

Met innovatie kun je twee kanten uit. Letterlijk met iets volledig nieuws op de markt komen of met een zodanige verandering aan een bestaand product dat het daardoor stukken efficiënter zal werken. Innovatie is niet altijd de wereldprimeur. Dat geldt voor het PIM proces natuurlijk ook. De PIM specialist combineert uw bestaande systemen en voegt hier en daar wat toe, waardoor het eindresultaat zoveel beter zal zijn dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen op dit gebied.

« Vergelijk autoverhuurbedrijven op luchthavens
Zowel cultuur als natuur in uw vakantie? Wanneer u logeert in Hotel Appelscha kan het allebei! »

Categorized Under

Computers en Internet

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts