Zowel cultuur als natuur in uw vakantie? Wanneer u logeert in Hotel Appelscha kan het allebei!

augustus 25th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Zowel cultuur als natuur in uw vakantie? Wanneer u logeert in Hotel Appelscha kan het allebei!

Wilt u graag genieten van de natuur op uw vakantie? Vele wandel- en/of fietsroutes afleggen? Het kan allemaal wanneer u verblijft in Hotel Appelscha. Hotel Appelscha ligt namelijk in Appelscha, dat vlakbij één van de grootste natuurgebieden van Nederland ligt. Dit is het Drents-Friese Wold. Hier kunt u veel verschillende wandel- en/of fietsroutes afleggen. U kunt genieten van veel verschillende soorten landschappen. Zo hebt u onder andere uitgestrekte bossen, stuifduingebieden en heidevelden. Er is dus genoeg natuur om u te vermaken! Wilt u zelf een fiets meenemen? Dat kan! Naast het hotel zijn er stallen waar u uw fiets neer kunt zetten. U kunt echter ook een fiets huren, aangezien er een fietsenzaak zit naast het hotel.

Dorpen, musea en nog veel meer

Maar wilt u naast alle natuur ook een paar daagjes van cultuur genieten? Zo kunt u tijdens de fietstochten pittoreske dorpjes bezoeken. Maar u kunt ook andere dingen doen. Zo zijn er een aantal musea in de buurt die u kunt bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Museum van Valse Kunsten of het gevangenismuseum in Veenhuizen. Aangezien Hotel Appelscha op de grens ligt van Friesland en Drenthe is het heel gemakkelijk om steden in het Noorden te bezoeken, zoals Emmen of Groningen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk naar de dierentuin in Emmen of naar het Groninger Museum gaan.

In Appelscha zelf zijn er ook nog veel activiteiten te doen. Zo is er een heksenhoeve waar u alles te weten kunt komen over het heksenbestaan van vroeger. Bent u een echte durfal? Dan kunt u ook een klimavontuur houden in het bos. Dit is allemaal vlakbij Hotel Appelscha en dus goed te bereiken!

Hebt u er al zin in?

Houdt u van een vakantie waarin u zowel van de natuur als van de cultuur kunt genieten? Kom dan eens langs bij ons Hotel in Appelscha! De kamers in dit hotel zijn verzorgd en ook geschikt voor rolstoelgebruikers. In Appelscha kunt u zowel genieten van de mooie landschappen als van de historische dorpjes en de leuke musea!

 

« Meer omzet uit je omnichannel door een centraal PIM systeem
Enkele tips voor het samenstellen van een computer. »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts