Wintercheck

december 9th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Wintercheck

De meteorologische winter is begonnen, dat betekent kou en guur weer. We kleden ons lekker warm maar moeten we ook nog wat met onze auto? In de wintermaanden staan namelijk auto’s het vaakst langs de kant van de weg met pech. Dit is vervelend maar helemaal omdat het zo koud is. Het is daarom raadzaam om uw auto voor de winter of nu tijdens de winter te onderwerpen aan een wintercheck.

Waarom een wintercheck?

Auto’s hebben extra te lijden in de winter. Niet alleen door de kou maar ook door het strooizout op de wegen. Hierdoor gaan auto’s eerder roesten, de kou is funest voor de accu’s. Met kou gaan vaak accu’s kapot waardoor deze niet meer starten. Tijdig een nieuwe accu plaatsen kan een heleboel ellende schelen. Denk er dan over na om een AGM accu aan te schaffen. Deze accu’s zijn minder gevoelig voor weersinvloeden en kennen een langere levensduur dan de reguliere accu’s.

Een wintercheck kan bijna bij alle garages uitgevoerd worden. Tijdens deze check worden alle belangrijke winter punten langsgelopen. De kans dat je in de winter dan stil komt te staan is dan stukken kleiner.

Wacht niet langer en ga direct naar de garage om de check te laten uitvoeren.

« Geen leidingen meer, alles mooi weggewerkt
Eerlijke prijs voor een taxirit »

Categorized Under

Maatschappij Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts