Verdenk jij bedrijfsdiefstal? Krijg hulp!

augustus 31st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Verdenk jij bedrijfsdiefstal? Krijg hulp!

Als je een bedrijf hebt, kan het wel eens voorkomen dat er wat gestolen wordt. Bij zo’n bedrijfsdiefstal kan je wellicht aan simpel wat pennen, maar ook bijvoorbeeld aan een extra handel dat in het magazijn wordt uitgevoerd of dat iemand creatief boekhoudt. Hoe kan je dit voorkomen of achter komen? Met een bedrijfsdiefstal onderzoek van Rebuss kan je worden geholpen bij dit soort dingen!

Rebuss helpt met een onderzoek

Er zijn heel veel soorten redenen waarom je een onderzoek zou laten uitvoeren door Rebuss bij een (verwacht) bedrijfsdiefstal. Er worden namelijk al jaarlijks zo’n duizenden euro’s ontvreemd bij bedrijven.

Bij zo’n bedrijfsdiefstal onderzoek van Rebuss, wordt er gekeken of de contracten nog wel gedek zijn, of iedereen er wel van bewust is dat hun nieuwe telefoon op tafel ligt en meer. Door het creëren van awareness kan er zo veel geld bespaard worden. Want het voorkomen is namelijk beter dan genezen!

Meer informatie over Rebuss

Wil jij graag meer informatie over Rebuss of over het onderzoek voor een bedrijfsdiefstal? Ga dan snel naar hun website. Je vindt daar namelijk meer informatie over het bedrijf maar ook over de diensten en onderzoeken. Heb je hierna nog vragen? Stel deze gerust aan ze!

 

« Een foutloze vertaling
Website in natuurstenen »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts