Een infraroodsauna voor in uw eigen huis

september 8th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een infraroodsauna voor in uw eigen huis

Boven de 30 graden Celsius kan een infraroodsauna al gebruikt worden, de ideale temperatuur is 35 tot 50 graden Celsius. Dit lijkt misschien niet heel warm, maar dat is het zeker wel. Dat komt omdat niet de lucht verwarmd word door een infraroodcabine, maar juist uw lichaam. De straling van een infraroodcabine verwarmd de huid van binnenuit. Daarom is het gebruik maken van een infraroodcabine een totaal andere beleving als het gebruiken van een traditionele sauna. De temperatuur kan ingesteld worden naar uw eigen wensen, maar ga niet hoger als 50 graden Celsius.

De spieren ontspannen makkelijker doordat de infraroodcabine het lichaam verwarmd in plaats van de lucht. Dit verbeterd de bloedsomloop en verminderd spierpijn en gewrichtsklachten. Uw lichaam wordt gezuiverd van afvalstoffen, dit geeft u een fijner gevoel. En ook zal uw stress verminderen door het gebruiken van een infraroodcabine. Het heeft dus positieve effecten op uw lichaam en diverse ziektes. Mensen met reuma of psoriasis hebben veel baat bij een infraroodcabine. Als u om medische redenen gebruik wilt maken van een infraroodcabine is het wel verstandig eerst naar de huisarts te gaan. Niet bij alle ziektes geeft een infraroodcabine een positief effect. Daarom kunt u van te voren het beste eerst met de huisarts overleggen om misverstanden te voorkomen. Geeft de huisarts een positief advies, dan kunt u een infraroodsauna kopen.

« Sparen met LED lampen
Lisateamo: online sieraden kopen »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts