Lisateamo: online sieraden kopen

september 8th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Lisateamo: online sieraden kopen

Lisateamo is een webshop met bijzondere sieraden. Lisateamo heeft een eigen sieradenlijn waarbij prijs en kwaliteit op een hoog voetstuk staan. De goedkoopste handgemaakte sieraden van een hoge kwaliteit, waar vind je die nog meer?

Waarom betaalbaar?

De webshop Lisateamo levert haar klanten betaalbare sieraden van hoge kwaliteit. Vaak is goedkoop duurkoop, maar dat is in deze webshop zeker niet het geval. Het is een onderscheidend kenmerk die unieke sieraden toegankelijk maakt voor ieder budget.

Ik wil klanten een uniek product kunnen bieden. Elke keer heb ik weer een nieuwe uitdaging om mijn klanten tevreden te houden. In 2014 ben ik sieraden gaan ontwerpen en heb ik mijn eigen sieradenlijn opgezet: Lisateamo. Hier hoop ik meer naamsbekendheid mee te krijgen. Ik hoop dat ik iedere klant van een prachtig en uniek sieraad kan voorzien.

Aldus Lisa van Lisateamo.

De voordelen van de webshop

De webshop handhaaft een aantal belangrijke voordelen zoals:

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Slechts € 2,35 verzendkosten
  • Altijd in cadeauverpakking
  • Hoge kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Verzending door heel Europa

Dus ben jij op zoek naar unieke sieraden online zoals handgemaakte zilveren armbanden? Sieraden die met veel liefde zijn gemaakt met de hand en daarnaast te bestellen zijn voor een scherp tarief? Bekijk dan alle producten die Lisateamo aanbiedt: van kettingen, tot armbanden en oorbellen.

« Een infraroodsauna voor in uw eigen huis
Dakproblemen, wie helpt je? »

Categorized Under

Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts