Karma oorbellen als suggestie bij mijn karma armband

september 12th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Karma oorbellen als suggestie bij mijn karma armband

Karma armband , ik was er meteen verliefd op

Een Karma armband, daar was ik naar opzoek. De meeste sieraden koop ik online, dus ook nu trok ik de stoute schoenen aan op zoek naar webshops die sieraden online te koop aanbieden. Mijn interesse voor een Karma armband werd gewekt op een bruiloft, waar een goede kennis van een vriendin van mij zo’n karma armband droeg. Ze had een goudkleurige jurk aan, mooie zwarte pumps met een goud kleurige hakken en de sieraden ze droeg hadden ook overwegend goudkleurig. Hartstikke chique gecombineerd, vond ik. Ze droeg een goudkleurig Fossil horloge, gecombineerd met een karma armband, die voorzien was van goud- en zwart kleurige shamballa edelstenen. Naast dat dit het heel gaaf uitzag, schijnt het ook nog zo te zijn dat de shamballa stenen een positieve invloed hebben op je energie. Nou, dat leek me wel iets en zo begon ik mijn online winkeltocht. Want, helaas was ik vergeten te vragen waar ze haar shamballa armband gekocht had.

Karma oorbellen als suggestie

De Karma oorbellen die ik als suggestie kreeg, paste perfect bij de Karma armband die ik uitgekozen had. Goudkleurige Karma oorbellengemaakt van kristal. Echt chique oorbellen voor een schappelijke prijs van 17,- euro. En zo slaagde ik dit keer ook weer perfect met sieraden online kopen en bestond de buit uit een mooie karma armband met bijpassende Karma oorbellen

« Gehard glas bestellen voor je huis
Vitamine C, wat moet ik hier mee? »

Categorized Under

Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts