Guess sieraden met bijzondere Guess armbanden

september 19th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Guess sieraden met bijzondere Guess armbanden

Guess sieraden, nieuwe collectie bevestigd het image van Guess

Guess sieraden collectie 2015 is in lijn met de Guess sieraden, zoals we dat gewend zijn. We zien bij veel sieradenmerken nevencollecties ontstaan, die naast de ‘core’ collectie’ aangeboden wordt. Guess sieraden gaat tegen deze trend in. De Guess sieraden van 2008 zijn qua beeld nagenoeg gelijk aan dat van 2015, waarbij er natuurlijk wel vernieuwd wordt. Maar voor al te grote innovaties zijn de Guess sieraden niet geschikt

Guess armbanden het paradepaardje van Guess

Guess armbanden vormen het paradepaardje van Guess. Een kijkje in de keuken bij Guess leert ons dat van alle Guess sieraden meer dan 50% Guess armbanden verkocht worden. Naast Guess armbanden, herberg Guess sieraden ook Guess kettingen, oorbelllen en bedels. Waarom de Guess armbanden zo populair zijn? Wij denken dat armbanden dames onder de doelgroep, veelal jongere dames, het populairste sieraad is. Daarnaast zijn Guess armbanden natuurlijk echte beautys om te zien, wat natuurlijk ook bijdraagt aan de populariteit

Armbanden dames, een beeld van toonaangevende merken

Armbanden dames worden door veel merken gevoerd. Naast armbanden dames van Guess, zijn e volgende merken acties binnen het armbanden dames segment;

  • Ti Sento
  • Fossil
  • MelanO
  • Zinzi
  • Zwitz by biba

Zoals je ziet is er een ruim aanbod van armbanden dames. Wij adviseren je vooral van je eigen smaak uit te gaan bij het selecteren van je favoriete armbanden dames.

« Werking van een ultrasoon reinigingsbad. Wat is ultrasoon?
Nieuwe computer kopen? Hier krijgt u nog enkele tips. »

Categorized Under

Mobiel en Telecom

About Marcel

» has written 1685 posts