Werking van een ultrasoon reinigingsbad. Wat is ultrasoon?

september 18th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Werking van een ultrasoon reinigingsbad. Wat is ultrasoon?

Werking van een ultrasoon reinigingsbad
Aan het  te reinigen voorwerp vormen zich in het vloeistof door de Ultrasoon geluid gevormde kleine luchtbelletjes. Deze belletjes imploderen. Door de zuiging die zo ontstaat, wordt het vuil voorzichtig van het item losgemaakt. Zo kunnen oppervlakken en moeilijk toegankelijke plaatsen eenvoudig, grondig en snel gereinigd worden. De reiniging frequentie ligt hiervoor meestal tussen de 28.000 tot 45.000 kHz.

Voordelen van ultrasoon reiniging
De voordelen van ultrasoon reiniging zijn vooral de snelheid en de nauwkeurigheid. De snelheid zorg voor een kostenbesparing. De ultrasoon reiniging is nauwkeuriger omdat het materiaal ook op plaatsen die niet of lastig handmatig te reinigen zijn schoon word (geborsteld) door de belletjes in de ultrasoon vloeistof.

Ultrasoon reinigingsbad

Generalsonic ultrasoon reinigingsbad

Welk ultrasoon reinigingsbad is een goede keuze?
Ultra Center Europe heeft de 3 liter ultrasoon reinigers van bijna alle merken getest.  Uit deze test is gebleken dat een Generalsonic ultrasoon reinigingsbad de beste prijs / kwaliteit  verhouding heeft. Na de keuze van het merk bepaald het grootste te reinigen object (dus de afmeting van het object) welke reiniger u dient te kiezen. Houd er rekening mee dat een ultrasoontank voor 2/3 gevuld dient te worden met ultrasoonvloeistof. Het grootste te reinigen item dient in de korf te passen. Let daarom op de afmetingen van de korf. Zorg dat het object ruim in de korf past.

Ultra Center Europe
Ultra Center Europe is de grootste online aanbieder van ultrasoon reinigingsbaden in de BENELUX. In onze webshop vindt u veel informatie over verschillende merken ultrasone reinigers. Wij verkopen machines van  topmerken zoals Sonorex, GeneralSonic, Eumax en Elmasonic. Tevens verkopen wij ultrasoon concentraten van het met Tickopur en Stammopur. Bekijk ons assortiment via www.ultrasoonreiniger.com

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Ultra Center Europe. Bezoek voor meer informatie onze website. Wij nodigen u tevens uit een bezoek te brengen aan  onze ultrasoonshop met een ruim assortiment ultrasoon reinigingsbaden en ultrasoon vloeistoffen: www.ultrasoonreiniger.com

« Koken in de beste pannen
Guess sieraden met bijzondere Guess armbanden »

Categorized Under

Mobiel en Telecom Overig

About Marcel

» has written 1685 posts