Grasmatten online kopen

oktober 14th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Grasmatten online kopen

Grasmatten kopen kun je in je tuincentrum doen of online. Beide manieren hebben zo hun eigen voordelen. In een tuincentrum kun je bijvoorbeeld kijken hoe de grasmat eruit ziet, maar bij een webshop hoef je niet zelf voor vervoer te zorgen en worden de grasmatten gewoon thuisbezorgd. Bij een tuincentrum kun je de grasmatten gelijk meenemen en bij een webshop duurt het een dag voordat je het thuis hebt.

Wat is een grasmat?

Het woord grasmat komt je vast bekend voor van het voetbalveld. Maar een grasmat kan voor veel meer doeleinden dienen. Wat dacht je van de tuin? Geen graszaadjes meer planten maar gewoon in één keer een prachtige tuin. Een grasmat is een vooraf gekweekte laag aarde met gras, die je kunt overhevelen naar je eigen tuin zodat je kunt profiteren van een volgroeid groen tapijt.

Welke soorten grasmatten?

Op het internet komt u allerlei soorten gras tegen. In veel gevallen gaat het om hetzelfde soort gras alleen is de benaming anders. Onze ervaring is dat in zo’n 95% van alle gevallen men zoekt naar speel- / siergazon. Zodoende kweken wij 1 soort gras dat uitermate geschikt is zowel als speelgazon en siergazon. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan snel onze website! We bezorgen je grasmatten morgen al! 

« Positief voor alle ondernemers
Coniferen bestellen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts