Zwemspa

oktober 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Zwemspa

Een zwemspa is een combinatie tussen een zwembad en een bubbelbad. Het bad wordt ook wel een swimspa of schwimspa genoemd en biedt de voordelen van een zwembad en een Jacuzzi in één bad. Zo kunt u in het zwemgedeelte rustig of juist krachtig tegen de waterjets in zwemmen of er juist voor kiezen om in het Jacuzzi gedeelte lekker te relaxen.

Een groot voordeel van een zwemspa kopen ten opzichte van een zwembad is dat een zwemspa betrekkelijk weinig ruimte in beslag neemt en dus ook in een kleinere tuin geplaatst kan worden. Een zwemspa kunt u gebruiken om te zwemmen maar ook fitnessoefeningen en krachttraining oefeningen kunt u in het water uitvoeren. Deze  oefeningen versterken het lichaam door de gewichtsloosheid die u ervaart in het water. Tevens is warm water en een zachte stroming buitengewoon geschikt om te rehabiliteren en te herstellen van blessures. Dit bad is dan ook uitermate populair onder professionele en amateur sporters.

Het gedeelte waar men kan zwemmen en het gedeelte van de Jacuzzi zijn van elkaar gescheiden. De temperatuur van beide gedeeltes kan individueel ingesteld worden. Ideaal wanneer u na het zwemmen wilt kunnen relaxen!

Een investering in een zwem spa in de tuin brengt jarenlang plezier, welzijn en ontspanning. U kunt alleen, met uw partner of zelfs met andere familieleden of vrienden wanneer u maar wilt genieten. Naast lekker relaxen is een bubbelbad ook zeer goed voor uw gezondheid. Het zorgt voor ontspannen spieren en gewrichten en stimuleert de bloedsomloop. Om deze reden is het zeer heilzaam voor mensen met bijv. artritis en reuma om even te vertoeven in een zwemspa / bubbelbad.

« Stel uw computer in voor optimale gaming kwaliteit.
Fagus sylvatica »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts