Lekker uit eten bij een pannenkoekenhuis in Enschede

april 14th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Lekker uit eten bij een pannenkoekenhuis in Enschede

In ons pannenkoekenhuis in Enschede vindt u de heerlijkste pannenkoeken van ons land. In 2008 tot 2014 werd het oude kloostergebouw omgebouwd tot een schitterend restaurant De kinderen kunnen behalve lekker eten zich ook prima vermaken in ons eethuis. Als voorafje de groentesoep van de week? Liever geen pannenkoek? Kies bij ons voor een hamburger. Lekkere koffie of cappuccino na de pannenkoek? Liever een speciale pannenkoeken met speciale ingrediënten? Dit kan bij ons In ons restaurant hebben we de gelegenheid tot een totaalfeest in combinatie met dineren. Spannende feestjes en gave thema’s, vier bij ons het kinderfeestje van je kind. Alles is mogelijk, waarbij de kids zich heerlijk kunnen uitleven in de speelhoek. De kinderen kunnen zich prima vermaken in ons eethuis. Bezorg jouw zoon een onvergetelijke dag. Mochten er diëten zijn of mocht u informatie willen over de ingrediënten van ons beslag?

Lekker uit eten? Reserveer meteen!

Heeft u wat te vieren? Kom gerust bij ons langs voor een geheel vrijblijvend gesprek om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Door te bellen kunt u reserveren zodat u zeker een plek heeft tijdens het weekend. Wij staan voor u gereed met de heerlijkste pannenkoeken op woensdag tot en met zondag. Bekijk voor meer kennisgeving onze website en bekijk daar al onze mogelijkheden. Volg en like ons op Facebook!

« Bescherming van uw zwembad
Generator verhuur »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts