Kartonpers voor uw magazijn

april 21st, 2016Reacties uitgeschakeld voor Kartonpers voor uw magazijn

Heeft u overlast van een grote hoeveelheid karton? Kijk dan eens of een kartonpers iets voor uw bedrijf kan zijn. Want vooral wanneer u over een magazijn beschikt en bijna dagelijks wel een voorraad krijgt van een leverancier, dan kan een kartonpers van nut zijn voor uw bedrijf. De producten worden veelal verzonden in kartonnen dozen, die natuurlijk dan wel altijd variëren in sterkte en stevigheid. Maar wat wel bij iedere doos zo is, is dat u deze uit elkaar moet halen met een mesje. Anders kunnen de dozen niet gestapeld worden en is de magazijnmedewerker te lang bezig met het verwerken van de inkomende goederen. Koopt u een kartonpers voor uw magazijn, dan kan uw medewerker ook een stuk efficiënter werken. Dit bespaart u zeker geld op de lange termijn. Eigenlijk meteen al, omdat uw medewerkers meer tijd kunnen besteden aan andere dingen. Dan kunnen er in dezelfde tijd nog meer orders worden ingepakt. Wilt u ook graag efficiënter werken, dan raad ik u aan om eens een kartonpers in werking te zien bij een klant van de fabrikant. Neem dan eens contact op met de fabrikant om te vragen of u eens kan zien hoe dat precies in zijn werk gaat.

« Tuinmeubelen waaronder loungesets: perfecte aanvulling op de tuin
Makelaar in Borne inschakelen? »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts