Tuinmeubelen waaronder loungesets: perfecte aanvulling op de tuin

april 21st, 2016Reacties uitgeschakeld voor Tuinmeubelen waaronder loungesets: perfecte aanvulling op de tuin

Tuinmeubelen waaronder loungesets: perfecte aanvulling op de tuin. Ze hebben dan ook veel voordelen. In de eerste plaats zijn ze arm in onderhoud. De meubels beschikken over een dusdanige conditie dat ze jaar in jaar uit meegaan zonder dat u er omkijken naar heeft. De loungesets van de specialist blijven in topconditie ongeacht het weer. Wel is het verstandig tuinmeubelen af te dekken wanneer het regent of sneeuwt. Zo benut u de levensduur van uw aanschaf maximaal en kunt u er optimaal van genieten. Ten tweede zitten loungesets als gegoten. Ongeëvenaard comfort waarmee u uzelf en uw gasten een plezier doet.

Tuinmeubelen waaronder loungesets: mogelijk om buiten te laten staan

Het grote voordeel van tuinmeubelen zoals loungesets, is dat ze het hele jaar door buiten kunnen staan. Geen gesleep met meubelen. Dat is wel zo gemakkelijk. Om de meubelen in een goede conditie te houden is het echter wel van belang om ze goed te reinigen. Twee maal per jaar zou afdoende moeten zijn. Het is af te raden om de meubelen schoon te maken met een agressief schoonmaakmiddel of reiniging onder hoge druk. Hier is het materiaal niet tegen bestand. Kies er voor de meubelen te reinigen met een vochtige doek. De kussens zijn vaak gemaakt van een vuilafstotend materiaal. Indien nodig kan er nog een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel worden gebruikt. Bijvoorbeeld de ouderwetse groene zeep.

Tuinmeubelen waaronder loungesets: in de wintermaanden de meubelen

Dienen de wintermaanden zich aan en verwacht u niet veel gebruik meer te maken van uw tuinmeubelen zoals loungesets? Dan is het een goed idee om de kussens naar binnen te halen. Ook kan het framewerk van de loungeset worden afgedekt met een waterafstotende hoes. Hierdoor blijven de tuinmeubelen langer in een goede conditie en dat is wel zo prettig. Er zijn vaak ook hoezen voor de kussens beschikbaar wat het extra eenvoudig maakt om ze op te bergen. Indien de loungeset is voorzien van een parasol is het ook verstandig deze tijdig naar binnen te halen bij slecht weer zodat deze niet stuk kan waaien.

« Tuinmeubelen waaronder loungesets: ideaal om te genieten van het weer
Kartonpers voor uw magazijn »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts