Wees op tijd met een French Clocks

november 11th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Wees op tijd met een French Clocks

Een weekendje weg met de vriendin naar Parijs. De tijd vliegt voorbij en voordat je het door hebt, is het alweer tijd om het vliegtuig van Parijs naar Amsterdam te pakken.

Je bent bezig met allerlei praktijken tijdens zo’n weekend. Zo heb je kaartjes voor een Frans concert, maar je hebt datzelfde weekend ook nog een werkbespreking in de hoofdstad van Frankrijk. Desondanks heb jij je vriendin meegenomen om ook met haar wat tijd door te nemen.

Op tijd

Mijn mobiel had ik thuis gelaten, dus ik was afhankelijk van de French Clocks op mijn hotelkamer. De klok was altijd op tijd en liet mij inzien hoe groot het belang van ‘tijd’ wel niet is.  De klok bracht mij op tijd bij mijn werkbespreking, bij het concert en ook bij mijn vriendin.

Eenmaal in Nederland besloot ik vervolgens de tijd te nemen om ook zo’n mooie klok aan te schaffen. Na wat struinen kwam ik op een site waar ze Antique Clocks en French Clocks verkopen.  Ik ben nu elke dag op tijd, en heb een stukje Parijs in mijn eigen appartement. Wilt u ook genieten van de tijd, en vind u het tijd voor een nieuwe klok? Schaf dan een French Clocks of Antique Clocks aan. Wees er snel bij, want de tijd vliegt aan u voorbij.

« Uw stookkosten naar beneden brengen
Nu is hét moment om in grond te investeren »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts