Buxus kopen? Hovenier Renkum legt u de prijsverhouding uit!

juli 20th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Buxus kopen? Hovenier Renkum legt u de prijsverhouding uit!

Vorige week zagen wij een aflevering waarin de hoveniers in Renkum uitleggen dat er voor sommige planten wel een bepaald budget moeten worden weggelegd. Dit komt omdat sommige buxusplanten jarenlang moeten groeien voordat ze een bepaalde vorm hebben. Zo heeft de ene buxus een wervelende vorm en de andere buxus is geknipt in een ronde vorm. Deze buxus kan er wel 5 tot 20 jaar over doen om een volwaardige plant te worden. De hovenier in Renkum legt dan ook uit waarom de buxus in zulke vormen andere prijzen hebben dan wanneer u kleine plantjes koopt. Hij zit al heel veel moeite en tijd in de plant en daar wordt dan ook voor betaald. Sommige kwekers geven wel korting op hun planten omdat niemand eigenlijk zoveel geld voor een buxus wil neerleggen. Toch raad de hovenier in Renkum aan om hier als een eigenaar rekening mee te houden. Anders komt u echt wel voor onvoorziene kosten te staan wilt u meer informatie over de buxus of andere planten? Kijk dan eens op de website van de hoveniers in Renkum waar allerlei informatie te vinden is over hoe u met uw tuin moet omgaan. Ook geven wij u graag een aantal tips over uw tuin.

« Mall of the Netherlands verwacht groot succes | Obligatiebeheer Noordenwind
Online sieraden kopen bij een groothandel »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts