Kunstgras beter dan echt gras?

september 27th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Kunstgras beter dan echt gras?

Is het gebruik van kunstgras beter dan het gebruik van echt gras? Hier zullen de meningen waarschijnlijk sterk over uiteenlopen. De een zal zweren bij het aanleggen van kunstgras, daar waar de ander er weer niet aan moet denken en alleen echt gras in zijn of haar tuin wil hebben.

Voor allebei de varianten valt natuurlijk wat te zeggen. Kunstgras is ten opzichte van echt gras een stuk duurder. Als u zelf de graszoden gaat inzaaien al helemaal. Het voordeel is dan wel weer dat na het eerste jaar de kosten minimaal zijn en het een investering is voor de komende 10 jaar. Dit is met echt gras natuurlijk heel anders. Je moet rekening houden met het onderhoud en hier zijn ook weer kosten aan verbonden. Maaien, sproeien, bemesten en opnieuw inzaaien. Ook de levensduur van echt gras is veel minder lang dan kunstgras. De kosten van het laten aanleggen van een compleet nieuw gazon moet u dus ook in rekening brengen als u de afweging gaat maken tussen het laten aanleggen van een kunstgrasgazon of een echt grasgazon.

Meer weten over de voordelen van het gebruik van kunstgras? Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op.

« Een motor occasion kopen
Motor occasion aanschaffen? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts